Εκπαιδευτική επίσκεψη του σχολείου στα Ιωάννινα

Πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του σχολείου μας στα Ιωάννινα από τις 5 εως τις 7 Μαϊου 2022. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, το σπήλαιο Περάματος, το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας κέρινων ομοιωμάτων Π. Βρέλη, το Μουσείο του Αλή Πασά στο νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας, το Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και να περιηγηθούν στην όμορφη παλαιά πόλη των Ιωαννίνων.

Η εκδρομή αυτή προσέφερε στους μαθητές μας πολύτιμες εμπειρίες, όμορφες εικόνες, ενίσχυσε το ομαδικό πνεύμα, κάτι που είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ελπίζουμε στο μέλλον με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία να πραγματοποιήσουμε και άλλες τέτοιες εκδρομές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Σύλλογο γονέων του Γυμνασίου με Λ.Τ. Μεγανησίου, το Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μεγανησίου, τις Ενορίες Σπαρτοχωρίου και Βαθέως- Κατωμερίου, τον Ναύαρχο ΕΑ κύριο Σπύρο Κονιδάρη, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδρομή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...