Συνταξιοδοτήθηκε η Διευθύντρια του Γυμνασίου & Λ.Τ. Μεγανησίου, Ακριβή Μεταξά

  “ΚΑΛΗ ΑΝΑ…ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!”


Χθες Πέμπτη 28 Γενάρη 2016, ήταν η τελευταία εργάσιμη ημέρα για την κα Ακριβή (Βιβή)  Μεταξά, η οποία μετά από τριανταπέντε και πλέον χρόνια συνεχούς εκπαιδευτικής υπηρεσίας, ολοκλήρωσε  τον χρόνο συνταξιοδότησης και αποχωρεί.

IMG_2215

  Η κα Μεταξά, με ρίζα Μεγανησιώτικη, επέλεξε το δικό μας σχολείο να κλείσει τον εργασιακό της κύκλο, έχοντας επιλεγεί διευθύντρια του Γυμνασίου ? Λυκείου από την 1η Σεπτέμβρη του 2011, ημέρα Πέμπτη μέχρι και χθες Πέμπτη  28 Γενάρη 2016.

 Η κα Μεταξά, γυμνάστρια στην ειδικότητα, ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα έξω και πέρα από τις συμβατικές υποχρεώσεις ενός απλού εκπαιδευτικού, γι? αυτό και εκτιμήθηκε ιδιαίτερα το έργο της, τόσο στα διάφορα σχολεία στα οποία εργάστηκε, όσο και στην Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής, στην οποία ήταν προϊσταμένη πριν αναλάβει διευθύντρια στο Γυμνάσιο ? Λύκειο Μεγανησίου.

DSCN5645-600x450

  Το σχολείο μας, πάντα ήταν ένα δυναμικό σχολείο με επιτυχίες και διακρίσεις. Από τον Σεπτέμβρη του 2011 όμως, με την παρουσία της κας Μεταξά, αποκτά μία ιδιαίτερη δυναμική, αφού ο αυθορμητισμός το συναίσθημα και η εργατικότητα της το καθιστούν μεταξύ των πρώτων σχολείων του Νομού Λευκάδας. Στα τελευταία αυτά πέντε χρόνια, το σχολείο μας θα διακριθεί σε πολλά επίπεδα, θα αναπτύξει μία έντονη κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα, θα τρέξει προγράμματα περιβαλλοντικά, πολιτιστικά, αθλητικά, αγωγής υγείας, θα ταξιδέψει σε πολλά σημεία της Ελλάδας και βέβαια στις Βρυξέλλες. Όλα αυτά, αποτελούν σημαντικό λόγο για ένα ειδικό αφιέρωμα στην κα Βιβή Μεταξά, το οποίο θα μας δοθεί νομίζουμε  η ευκαιρία να το πραγματοποιήσουμε…

DSCN5662-600x450


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ
ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μεγανησίου αισθάνεται βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσει την κα Ακριβή Μεταξά για όλα όσα προσέφερε με την αγάπη και τον ενδιαφέρον της στα παιδιά μας και σε όλο το Μεγανήσι αυτά τα 5 χρόνια που εργάστηκε σαν Δ/ντρια Γυμνασίου και Λ.Τ Μεγανησίου.
Ήταν τιμή μας που συνεργαστήκαμε μαζί, και ελπίζουμε η δυναμική που απόκτησε το Γυμνάσιο και Λ.Τ Μεγανησίου να συνεχιστεί και με τον επόμενο Δ/ντη.
Πάντα θα την υποδεχόμαστε με αγάπη στο νησί μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ Κ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ